Fiberoptisk lys calco as logo

Adresse

Akland 35, 4950 Risør

LUXIA

Vi bruker lys som et virkemiddel til å imponere og skille deg ut fra mengden.

Teamet til luxia

Kompetanse

Fagfolk til fagfolk. Vi har lang erfaring fra bransjen og teamet vårt består av fagutdannede elektrikere som brenner for belysning. Vi har jobbet i en årrekke med ulike belysningsprosjekter i alle størrelser.

Tjenester fra LUXIA.

Bransjens belysningspartner

Belysning fra luxia

Skreddersøm

Luxia leverer gode løsninger som er skreddersydd dine behov og krav for ditt prosjekt. Ingen utfordringer er like, derfor kreves det kunnskap og erfaring for å løse oppgavene best mulig. Vi er spesialister på belysning og er klare for å løse ditt behov.

Belysning på skole

Monteringsvennlig belysning

Vi leverer komplette belysningssystemer til kontorbygg, industri, skoler, kombinasjonsbygg, kjøpesenter/butikk, idrettshaller og utendørsområder som for eksempel parkområder, parkering og idrettsbaner. Vi representerer store europeiske merkevarer med et bredt monteringsvennlig sortiment.

belysning i idrettshall

Energieffektive løsninger

Nå som strømmen er dyr er fokus på energieffektive løsninger ekstra viktig. Dette er vi eksperter på. Vår løsning består av gode produkter med lang levetid og lav blending. I tillegg skal montering være raskt og enkelt.

Kontakt oss

This is a front-end page builder where what you see is what you get.

Tlf: 908 36 325


Telefon: 09:00 - 16:00

Om oss

Vi designer og produserer fiberoptiske anlegg i Risør og har et stort utvalg av LED og fiberoptisk belysning. Med over 30 års erfaring i lysbransjen har vi kompetansen til å hjelpe deg med store og små prosjekter.

Åpningstider

Mandag: 08:00 – 16:00

Tirsdag: 08:00 – 16:00

Onsdag: 08:00 – 16:00

Torsdag: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 16:00


Kontakt oss


Akland 35, 4950 Risør