Fiberoptisk lys calco as logo

Adresse

Akland 35, 4950 Risør

Referanser

Vi bruker lys som et virkemiddel til å imponere og skille deg ut fra mengden.

Trude Westby Nordmark

Majorstua Barnehage

Ballvegg av opalisert herdet glass i Majorstua Barnehage. Kunstneren er en person som ser på helheten i området der installasjonene skal være før hun starter planleggingen, noe som har gjort at prosjektene hennes har en særegen harmoni med omgivelsene.
Fargeskift i glasset har vi løst med DMX styrt RGB SLLK-kabel som gir kraftig, men behagelig lys.

Mitt skip er lastet med - Livets steiner, Aust Agder kulturhistoriske senter, Arendal.

Her har kunstneren laget en ordlek som alle generasjoner vil ha et forhold til. I midten er det et skip som er lastet med dokumentasjon av et levd liv. På steinene er det tekst med dokumentasjon utover dette.

Vi er stolte over å ha levert lys til dette spennende kunstprosjektet.

Drømmebrønn


Vi er takknemlige for muligheten til å levere belysning til det fantastiske prosjektet ved Haugmotunet omsorgssenter. Kunstnerens valg av skulpturer inspirert av sjødyr, eventyr og taktile opplevelser har skapt en magisk atmosfære i hagen. Vi er stolte av å ha bidratt til å belyse dette unike kunstverket og skape en minneverdig opplevelse for beboerne.

Foto: Anders Bergersen.

Om oss

Vi designer og produserer fiberoptiske anlegg i Risør og har et stort utvalg av LED og fiberoptisk belysning. Med over 30 års erfaring i lysbransjen har vi kompetansen til å hjelpe deg med store og små prosjekter.

Åpningstider

Mandag: 08:00 – 16:00

Tirsdag: 08:00 – 16:00

Onsdag: 08:00 – 16:00

Torsdag: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 16:00


Kontakt oss


Akland 35, 4950 Risør